Skip to content

Drönartjänster

Flygfoto

Kartbilder från nätet blir snabbt föråldrade och stämmer sällen överens med verkligheten. Vi erbjuder högupplösta kartbilder i ett format som passar dina program.

Kartbilder kan användas i olika områden och är perfekta till mängdning, planering och avstämning.

Punktmoln

Genom en process som kallas för fotogrammetri kan vi från drönarbilder kalkylera en 3D-modell som består av en stor mängd punkter. Dessa punkter ligger så tätt inpå varandra att en tydlig 3D-modell kan visualiseras.

Modellen kan användas till en massa olika saker såsom mängdning, visualisering eller för att kombinera med andra modeller.

Inspektion

En Drönare är det perfekta verktyget för genomföra inspektioner på svårtillgängliga områden. Det kan vara tak eller täta skogar.

Vi kan leverera högupplöst bildmaterial som dessutom är georeffererad (har koordinater).

Ritningshantering

Förutom drönartjänster kan vi även leverera ritningshantering för ditt projekt. Vi tar emot dina PDF-ritningar och länkar de till varandra så att du kan jobba på ett enklare sätt.

Vi kan även sätta upp ett komplett Cloud-projekt för dig som använder bluebeam. Detta innebär att du alltid har tillgång till de senaste ritningarna på både dator och ipad.

Terrängmodeller

Med våra drönare och mjukvara kan vi beräkna noggranna terrängmodeller som du kan använda till hur du vill. En terrängmodell är annorlunda mot en vanlig modell i och med att den inte innehåller saker såsom hus, vegetation och fordon utan endast markpunkter.

Dessa modeller kan användas för massbalansering, styrmodeller till grävmaskiner och volymberäkningar.

Volymberäkning

Volymberäkning är en viktig del i många infrastrukturprojekt. Genom att kombinera en flygscanning med en terrängmodell kan vi snabbt beräkna de volymerna som är viktiga för ditt projekt.

Det går även att kombinera flera flygscanningar för att se hur området har ändrats.

3D-modeller

Vi kan skapa verklighetsbaserade modeller med hög noggrannhet. Detta är perfekt till arkitekter som vill rita husen i de miljöerna de kommer att byggas.

Våra modeller har hög precision och är georefferade för enkel användning.

Foto & film

Inget visar storheten av dina projekt bättre än flygbilder. Våra bilder och filmer är högupplösta och passar alla sociala medier och webbsidor.